top of page
Image by Tim Meyer

CATERING

Ruoan ja alkoholittomat ruokajuomat tilaisuuksiin toimittaa yhteistyökumppanimme Ravintolapalvelut delicatessen. Juomat voitte tuoda juhliin itse.

Menut juhlaanne suunnitellaan ja toteutetaan toiveidenne mukaisesti. Suunnittelun tueksi sivuillamme on näkyvissä esimerkkimenut hintoineen ja delicatessen auttaa teitä mielellään menun suunnittelussa. Tavoitatte heidät puhelimitse 020 798 3060 tai sähköpostilla myynti@delicatessen.fi.

Kaikkiin menupaketteihin sisältyvät kakkukahvit, astiat, vesikarahvit ja pöytäliinat. Henkilökunta laskutetaan erikseen tarvittavan ajan sekä määrän mukaisesti arkipäivinä 42,00€/h, lauantaina 48,00€/h ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä 84,00€/h. Hinnat sisältävät alv:n. Suuntaa antavan kokonaishinta-arvion löydätte esimerkkitarjouksesta.

Menus also available in English. Please contact our catering partner, Delicatessen 020 798 3060 or myynti@delicatessen.fi

Screenshot 2020-11-23 at 12.37.54.png

MENUT

BUFFETMENU 1 

 

(60 - 89 henkilöä 54,10€/hlö, 90 - 120 henkilöä 48,40€/hlö)


Rucola-vihersalaattia, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja balsamicokastiketta L, G
Sherryllä marinoituja herkkusieniä L, G
Kirsikkatomaattia ja helmimozzarellaa tuoreen basilikan kera VL, G
Caesarsalaattia katkaravuilla L, (G)
Leipää ja levitettä L

***
Broilerin rintaa ja kermaista punapestokastiketta L, G
Paahdettuja kasviksia L, G
Parmesanperunaa L, G

***
Kahvia ja teetä
Kakku valintanne mukaan - suorakaide, vaihto telinekakuksi +1,00€/hlö - (**)
Kermakakku L: mansikka, vadelma, suklaa, suklaa-mustaherukka, kinuski tai vadelma-valkosuklaa (sis. laktoosia),
Tuorejuustokakku L, G: passion, mansikka, vadelma, mansikka-lime, mango-passion tai valkosuklaa (sis. laktoosia)

Buffetmenut

BUFFETMENU 2

 

(60 - 89 henkilöä 60,50€/hlö, 90 - 120 henkilöä 56,60€/hlö)

Pähkinäistä kotijuustosalaattia ja mansikkavinegretteä L, G
Marinoitua oliivia ja paprikaa L, G
Savuporopiirasta L, G
Tuoresuolattua merilohta ruohosipulin ja mustaherukkahillokkeen kera L, G
Marinoitua ja paahdettua mallasleipää ja leipäjuustoa L
Katkarapu-siikatartar L, G
Leipää ja levitettä L

***

Ylikypsää häränniskaa ja tummaa riistakastiketta L, G
Salviapaahdettuja punajuuria L, G
Maalaisuunilohkoperunoita L, G

***

Kahvia ja teetä
Kakku valintanne mukaan (**)

BUFFETMENU 3

 

(60 - 89 henkilöä 63,00€/hlö, 90 - 120 henkilöä 58,60€/hlö)

Verso-vihersalaattia ja oliiviöljyä L, G
Cantaloupe-vuohenjuustosalaattia ja hunajakastiketta VL, G
Grillattua ja marinoitua artisokkaa, munakoisoa ja kesäkurpitsaa L, G
Parmankinkkua, viikunoita ja paholaisenhilloketta rucolapedillä L, G
Kylmäsavustettua lohta tammenlehväsalaatin, rosépippurin ja balsamicon kera L, G
Leipää ja levitettä L

***

Karitsan paahtopaistia ja tummaa rosmariinikastiketta L, G
Savujuureksia L, G
Kermaperunoita L, G

***

Kahvia ja teetä
Kakku valintanne mukaan (**)

ILTAPALA (optio)

  • Premium hodareita buffetista 4,70€/kpl
    -hodarisämpylä, nakki, sinappi, ketsuppi, kurkkusalaatti ja paahdettu sipuli

  •  Suolaista piirasta valintanne mukaan 5,70€/hlö
    -kinkku, broileri, lohi, savuporo tai feta-sipuli-pinaatti

  • Cocktailpiirakoita ja munavoita 3,60€/hlö
    -2kpl/hlö ja munavoi

Ota yhteyttä
bottom of page