top of page
Suomi Filmi teemajuhlakattaus.jpg

"Rakensimme asiakkaan Suomi Filmi teemajuhlan huikeaan juhlanavettaan. Visuaalisuus ja pöytäkattaukset kuin suoraan suomi filmin kuvauksista!" 

JANI HURMERINTA, VASTAAVA TUOTTAJA, VILLA SMEDS

YRITYSJUHLAT

Villa Smedsin juhlatila ympäröivine piha-alueineen luo erinomaiset puitteet 20 – 120 hengen yritystilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kyseessä sitten kesäjuhlat, kokous, koulutus, kick off tai iltajuhlallisuus, Villa Smeds on onnistunut valinta. Pihapiiri ja läheinen vantaanjokilaakso ympäristöineen soveltuvat hyvin myös virkistyspäivien viettoon.

Tilaan saa tuoda omat juomat ja maittavasta ruoasta vastaa yhteistyö catering yrityksemme. Valmiita menuvaihtoehtoja löytyy catering osiosta, ja tarvittaessa menukokonaisuus voidaan räätälöidä myös tilaisuuden luonteen mukaan. Kokouksiin vuokrattavissa fläppitaulu, valkokangas ja tykki sekä äänentoistolaitteet.

Villa Smedsin tapahtumatuotannon ammattitaitoinen tiimi suunnittelee teidän tarpeisiin ja budjettiinne sopivan tilaisuuden hassun hauskoin tapahtuma-aktiviteetein. Villa Smedsin juhlateemat tai teidän oma teema nostavat juhlahumun tai virkistyspäivän uudelle tasolle.

Ota yhteyttä, ja kerro meille toiveistasi, niin ideoidaan ja järjestetään toiveidesi mukainen tapahtuma!

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

bottom of page