top of page
Suomi Filmi teemajuhlakattaus.jpg

"Rakensimme asiakkaan Suomi Filmi teemajuhlan huikeaan juhlanavettaan. Visuaalisuus ja pöytäkattaukset kuin suoraan suomi filmin kuvauksista!" 

JANI HURMERINTA, VASTAAVA TUOTTAJA, VILLA SMEDS

YRITYSJUHLAT

Villa Smedsin juhlatila ympäröivine piha-alueineen luo erinomaiset puitteet 20 – 120 hengen yritystilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kyseessä sitten kesäjuhlat, kokous, koulutus, kick off tai iltajuhlallisuus, Villa Smeds on onnistunut valinta. Pihapiiri ja läheinen vantaanjokilaakso ympäristöineen soveltuvat hyvin myös virkistyspäivien viettoon.

Tilaan saa tuoda omat juomat ja maittavasta ruoasta vastaa yhteistyö catering yrityksemme. Valmiita menuvaihtoehtoja löytyy catering osiosta, ja tarvittaessa menukokonaisuus voidaan räätälöidä myös tilaisuuden luonteen mukaan. Kokouksiin vuokrattavissa fläppitaulu, valkokangas ja tykki sekä äänentoistolaitteet.

Yritystapahtumaan voit vuokrata vain juhlatilan tai ulkoistaa koko tapahtumatuotannon Akrobaatti.fi tapahtumatuotannolle, jolla on kymmenen vuoden kokemus yritystilaisuuksien järjestämisestä. Trailerit Akrobaatin järjestämistä teemajuhlista ja liikuntapäivästä voit katsoa sivun alusta.

Ota yhteyttä, ja kerro meille toiveistasi, niin ideoidaan ja järjestetään toiveidesi mukainen tapahtuma!

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

bottom of page