Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila ympäristöineen luo unohtumattomat puitteet onnistuneelle tapahtumalle. Pihapiiri uhkuu menneiden aikojen tunnelmaa, ja ylisten uniikki juhlatila tarjoaa unohtumattomat puitteet 120 hengen juhliin asti. Alakerran kellarikabinetti tarjoaan helposti muunneltavan mieleenpainuvan tilan alle 60 hengen kokouksille, juhlien aktiviteeteille, ja muille pienemmille tilaisuuksille. Tilan monipuolinen ympäristö vantaanjokilaaksossa on myös mainio erilaisiin virkistys- ja aktiviteettipäiviin.Yritystilaisuudet


Villa Smedsin ammattitaitoinen tiimi suunnittelee ja tuottaa unohtumattomia kohtaamisia tavoitteesi huomioiden.

Olemme innostuneita uusista haasteista ja rakennamme teidän tapahtumastanne mieleenpainuvan ja yrityksesi näköisen vuorovaikutustilanteen.
Kerro meille, mikä on tapahtumanne tavoite ja miksi ja kenelle se tehdään, niin ideoidaan teille osallistujien odotukset ylittävä tilaisuus.Referenssit


Alla muutamia asiakasyrityksiämme, joille olemme tilaisuuksia tuottaneet. Alla olevista trailereista saa kivoja ideoita muutamista tuottamistamme teemajuhlista.


Tunnelmanluonti


Ihmisten kohtaamisia voidaan elävöittää erilaisilla teemoilla, tunnelmanluojilla, Juontajilla, tapahtuma-aktiviteeteilla ja elämyksillä, sekä tilan ilmeeseen panostamalla.


Juhla- ja kokoustilat


Smedsin ylisten tunnelmalliseen tilaan mahtuu istumaan 120 henkeä ja kellarikabinettiin 60 henkeä. Tilat on varustettu wifillä, äänentoistolla ja videotykillä.


Kokoukset


Täyden palvelun kokouspaikka


Haetko kokouksellesi oikeanlaista tunnelmaa, miljöötä, jossa mieli lepää? Villa smeds tarjoaa kaksi eri kokoista uniikkia kokoustilaa luovassa ympäristössä.
Tilat soveltuvat muutaman hengen kokouksista sadan hengen tilaisuuteen asti. Pienempi 50 hengen kokoustila -kellarikabinetti- avasi ovensa syyskuussa 2017.

Tiloista löytyy ajanmukainen kokoustekniikka: langaton netti, videotykki, fläppitaulut, mikrofonit ja muut kokoukseen tarvittavat välineet.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa tapahtuman suunnittelusta ja käytännönjärjestelyistä aina kahvitarjoiluun asti.
Cateringin suussasulavat kokouseväät mahdollistavat kokouksen jatkumisen hymyssä suin myös lounastauon jälkeen.

Pyydä tarjous myyntipalvelustamme myynti@villasmeds.fiVaraustilanne


Varauskalenterista voit tarkistaa, onko toivomasi ajankohta vielä vapaana. Voit tulla tutustumaan juhlatilaan näyttöaikoina, jotka näkyvät varauskalenterista. Alustava varaus on mahdollinen, mutta tämä on voimassa vain rajoitetun ajan. Varauksen voi vahvistaa maksamalla 300euron varausmaksun. Vuokrahintaan sisältyy tilan perussiivous. Mikäli tilassa on erikoissiivousta vaativia jätöksiä, niin näiden siivous laskutetaan asiakkaalta erikseen.

Vuokra aika alkaa klo 09:00. Juhla-aika on klo 24:00 saakka. Omat tavarat tulee olla kerätty tilasta vuokravuorokautta seuraavaan aamuun klo 06:00 mennessä. Juhlan järjestelyitä ja tavaroiden noutoa varten on mahdollista varata lisäaikaa varsinaisen vuokra-ajan molemmin puolin, mikäli näissä ei ole muita varauksia. Aika valmisteluun ja purkuun voidaan varata 2 viikkoa ennen tilaisuutta, mikäli päivät ovat tällöin vapaina.Tilavuokrat:

Ma-Ke 09:00-24:00 500 €*
To 09:00-24:00 900 €*
Pe 09:00-24:00 1200 €*
La 09:00-24:00 1500 €* (kesä- heinä-, ja elokuun lauantait 1750€*)
Su 09:00-24:00 700 €*

*Sisältää perussiivouksen

Su mahdollista vuokrata tilaa myös tuntihinnoittelulla, 100 €/h. Minimilaskutus 3 tuntia + siivous 150 €

Lisäaika tilan valmisteluun/purkamiseen varauksen yhteydessä on varattavissa 2 viikkoa etukäteen, mikäli päivät ovat vapaana. :

Valmistelu edellisenä päivänä 16:00-22:00 200€
Purkaminen seuraavana päivänä 06:00-12:00 200€


Ehdot 2017


1. Vuokrauksen kohde

Vuokrauksen kohteena on juhlatila Villa Smedsin navetan ylisillä. Vuokraukseen sisältyy aina oikeus juhlatilan yhteydessä olevan piha-alueen käyttöön, joka tutustumisen yhteydessä asiakkaalle on esitelty. Päärakennuksen piha-alue ei ole asiakkaiden käytössä.

2. Varausehdot

Vuokraus sisältää tutustumiskäynnin lisäksi yhden maksuttoman suunnittelukäynnin tilassa sovittuna aikana. Vuokrapäivänä vuokra-aika on 09.00 ja 06.00 välinen aika, josta tilaisuus voi kestää enimmillään klo 24.00 saakka ja omat tavarat ja somisteet tulee olla korjattuna klo 06.00 mennessä. Mikäli ympäröivät päivät ovat vapaita, voi tilan varata lisämaksusta juhlan valmisteluun ja purkamiseen aikaisintaan 2 viikkoa ennen tilaisuutta.

Tilavuokraukseen sisältyvät tuolit ja pöydät sekä tilan perusvalaistus. Juhlavalaistus sekä muut kalusteet ja somisteet ovat vuokrattavissa erikseen. Myös perussiivous sisältyy vuorokausivuokraan. Juhlavalaistus sekä muut kalusteet ja somisteet ovat vuokrattavissa erikseen.

3. Maksu ja peruutusehdot

Tilojen vuokraajan on oltava täysi-ikäinen. Varauksen yhteydessä tilojen vuokraajalle lähetetään 300 €:n varausmaksulasku, joka hyvitetään loppulaskusta. Varaus vahvistetaan vasta kun varausmaksu on maksettu. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu automaattisesti. Loppumaksusta asiakas saa toisen laskun, joka erääntyy maksettavaksi ennen vuokrauksen alkua.

Varausmaksua ei palauteta varauksen peruuttamisesta huolimatta. Mikäli peruutus tapahtuu alle 3kk ennen vuokrauksen alkua, veloitetaan koko 50% vuokrahinnasta. Alle 1kk ennen vuokrausta peruutetut varaukset veloitetaan täysimääräisenä.

Ylivoimaisesta esteestä johtuen (esim. vesivahinko, tulipalo, ilkivalta) vuokranantaja voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua. Vuokraajalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

4. Ruoat ja juomat

Tilan cateringistä vastaa yhteistyökumppanimme, ja näin ollen omien ruokien tuominen ei ole mahdollista. Tilassa ei ole A-oikeuksia, jolloin vuokraaja voi itse toimittaa alkoholilliset juomat tilaisuuteen.

5. Vahingot ja siivous

Vuokralaisen tulee käyttää tiloja noudattaen normaalia siisteyttä ja hyviä käytöstapoja. Tilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden jälkeen. Tilan vuorokausivuokriin sisältyy tilan perussiivous. Mikäli tilassa on lisäsiivouksen tarvetta, kuten oksennusta, vuokranantaja laskuttaa vuokralaiselta näiden siivouksesta erikseen.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheutetut vahingot. Vuokralainen on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen syntyneistä tai ilmenevistä vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tiloissa olleiden toiminnasta ja/ tai huolimattomuudesta.

6. Säännöt

Juhlatilassa saa yhtäaikaisesti olla korkeitaan 120 henkeä.

Vuokralainen huolehtii ja vastaa siitä, että ajoneuvot pysäköidään niille osoitetulle pysäköintialueelle.

Vuokranantajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli siitä katsotaan aiheutuvan vaaraa kiinteistölle ja/ tai irtaimistolle ja/tai haittaa naapurustolle ja/tai ympäristölle. Tilaisuus voidaan keskeyttää myös, mikäli vuokrausehtoja ei noudateta.

Sisätiloissa ei saa polttaa kynttilöitä eikä pitää muuta avotulta. ilman tilanomistajan lupaa.

Tupakointi kaikissa sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu vain sille varatulla alueella pihalla siten, ettei siitä aiheudu haittaa.

Vuokralainen vastaa siitä, että kaikki vuokralaisen tilaisuuteen osallistuvat henkilöt noudattavat vuokrausehtoja.

7. Reklamaatio

Mahdolliset tiloja koskevat reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä ja viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä osoitteella myynti@villasmeds.fi. Vuokranantaja ei korvaa vuokraajalle ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja eikä missään olosuhteissa välillisiä vahinkoja.

8. Muuta

Vuokranantaja pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Maksullisten yleisötapahtuminen järjestäminen tiloissa on kielletty.

Ehdot 2018


1. Vuokrauksen kohde

Vuokrauksen kohteena on juhlatila Villa Smedsin navetan ylisillä. Vuokraukseen sisältyy aina oikeus juhlatilaa ympäröivän piha-alueen käyttöön, joka tutustumisen yhteydessä asiakkaalle on esitelty. Päärakennuksen piha-alue ei ole asiakkaiden käytössä.

2. Varausehdot

Vuokraus sisältää maksuttoman suunnittelukäynnin tilassa sovittuna aikana. Yleisinä näyttöaikoina tilassa voi vierailla rajoituksetta. Vuokrapäivänä vuokra-aika on 09.00 - 24.00. Musiikin soitto tulee lopettaa klo 23.30 mennessä. Mikäli ympäröivät päivät ovat vapaita, voi järjestelyyn ja korjaamiseen varata lisäaikaa aikaisintaan 2 viikkoa ennen tilaisuutta.

Tilavuokraukseen sisältyvät tuolit ja pöydät sekä tilan perusvalaistus. Juhlavalaistus sekä muut kalusteet ja somisteet ovat vuokrattavissa erikseen. Myös perussiivous sisältyy vuorokausivuokraan.

3. Maksu ja peruutusehdot

Tilojen vuokraajan on oltava täysi-ikäinen. Varauksen yhteydessä tilojen vuokraajalle lähetetään 500 €:n varausmaksulasku, joka hyvitetään loppulaskusta. Varaus vahvistetaan vasta kun varausmaksu on maksettu. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu automaattisesti. Loppumaksusta asiakas saa toisen laskun, joka erääntyy maksettavaksi ennen vuokrauksen alkua.

Varausmaksua ei palauteta varauksen peruuttamisesta huolimatta. Mikäli peruutus tapahtuu alle 3kk ennen vuokrauksen alkua, veloitetaan vuokrahinnasta vähintään 50%. Varausmaksun ylittäessä 50% vuokrahinnasta, tätä ylimenevää osuutta ei kuitenkaan palauteta. Alle 1kk ennen vuokrausta peruutetut varaukset veloitetaan täysimääräisenä.

Ylivoimaisesta esteestä johtuen (esim. vesivahinko, tulipalo, ilkivalta) vuokranantaja voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua. Vuokraajalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

4. Ruoat ja juomat

Tilan cateringistä vastaa yhteistyökumppanimme, ja näin ollen omien ruokien tuominen ei ole mahdollista. Tilassa ei ole A-oikeuksia, jolloin vuokraaja voi itse toimittaa alkoholilliset juomat tilaisuuteen.

5. Vahingot ja siivous

Vuokralaisen tulee käyttää tiloja noudattaen normaalia siisteyttä ja hyviä käytöstapoja. Tilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden jälkeen. Tilan vuorokausivuokriin sisältyy tilan perussiivous. Mikäli tilassa on lisäsiivouksen tarvetta, kuten oksennusta, vuokranantaja laskuttaa vuokralaiselta näiden siivouksesta erikseen. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheutetut vahingot. Vuokralainen on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen syntyneistä tai ilmenevistä vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tiloissa olleiden toiminnasta ja/ tai huolimattomuudesta.

6. Säännöt

Juhlatilassa saa yhtäaikaisesti olla korkeitaan 120 henkeä.

Vuokralainen huolehtii ja vastaa siitä, että ajoneuvot pysäköidään niille osoitetulle pysäköintialueelle.

Vuokranantajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli siitä katsotaan aiheutuvan vaaraa kiinteistölle ja/ tai irtaimistolle ja/tai haittaa naapurustolle ja/tai ympäristölle. Tilaisuus voidaan keskeyttää myös, mikäli vuokrausehtoja ei noudateta.

Sisätiloissa ei saa polttaa kynttilöitä eikä pitää muuta avotulta.

Tupakointi kaikissa sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu vain sille varatulla alueella pihalla siten, ettei siitä aiheudu haittaa.

Vuokralainen vastaa siitä, että kaikki vuokralaisen tilaisuuteen osallistuvat henkilöt noudattavat vuokrausehtoja.

7. Reklamaatio

Mahdolliset tiloja koskevat reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä ja viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä osoitteella myynti@villasmeds.fi. Vuokranantaja ei korvaa vuokraajalle ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja eikä missään olosuhteissa välillisiä vahinkoja.

8. Muuta

Vuokranantaja pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Maksullisten yleisötapahtuminen järjestäminen tiloissa on kielletty.

 
YhteystiedotOttakaa yhteyttä ja tulkaa tutustumaan tiloihimme ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin.
Tehdään yhdessä tapahtuma, joka jää varmasti iloisena mieleen.Villa Smeds KOY

Kauppalaivurintie 5
(ent. Vanha Nurmijärventie 45)
01670 Vantaa

Myyntipalvelu

Myynti@villasmeds.fi


Häät

Heidi Hurmerinta
+358 50 9104271


Muut yksityistilaisuudet ja yritysjuhlat

Jani Hurmerinta
+358 41 504 7038

Taloushallinto

Heidi Hurmerinta
+358 50 910 4271

 

 

Ota Yhteyttä